روش تهیه:
1- نان لواش را به صورت مستطیلهای بلند 20×10 سانتیمتری برش دهید.
2- روی نان را پنیر بمالید و بگذارید تمام سطح نان با لایه نازکی از پنیر پوشش داده شود.
3- ریحان ساطوری را در سطح نان بپاشید.
4- ژامبونها را روی نان قرار دهید. روی ژامبون یک برگ کاهوی سالادی و خیارهای لولهای برش خورده بگذارید.
5- نان را به صورت رولت، رول کرده و با فویل یا روبان تزیین کنید.
نکته:
1- این رولت به دلیل استفاده از پنیر و استفاده نکردن از مایونز سالم بوده و احتمال فاسد شدن آن در طول زمان کمتر است.
2- به جای ژامبون میتوانید از تکههای فیله مرغ هم استفاده کنید.