فرز-مواد لازم:
قارچ ۶ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم آرد معمولی و آرد سوخاری و پودر سیر به میزان لازم
طرز تهیه:
تخم مرغها رو با چنگال بزنید تا از لختگی در بیاد و به اون پودر سیر و نمک و فلفل اضافه کنید و مخلوط کنید.
قارچها رو به مدت خیلی کم توی آب بذارید و سریع بشویید. بذارید کمی آبش
بره و اونو اول توی آرد سفید, بعد توی مخلوط تخم مرغ و بعد توی آرد سوخاری
بغلطونید و در روغن داغ سرخ کنید.
**نکات:
*قارچ اگر خیلی توی آب باشه, آب رو به خودش جذب میکنه و بدمزه میشه. حداکثر زمانی که میتونه توی آب بشه, ۵ دقیقه است.
*هر چی قارچ هاتون ریز تر باشه, بهتره!
*قارچ رو توی آب سرد خیس کنید و بشویید.
