inter90.ir | دانلود رایگان | دنیای سرگرمی

inter90.ir | دانلود رایگان | دنیای سرگرمی

مطالب روز دنیا را با ما تجربه کنید
inter90.ir | دانلود رایگان | دنیای سرگرمی

inter90.ir | دانلود رایگان | دنیای سرگرمی

مطالب روز دنیا را با ما تجربه کنید

نان نخودچی خانگی شیرینی مخصوص عید

ePatogh.CoM | پاتوق اینترنتی

مواد لازم و طرز تهیه:

آرد نخودچی خیلی خیلی نرم
۵۰۰ گرم

پودر قند ۲۵۰ گرم.

روغن جامد ۲۵۰ گرم
یا  روغن کرمانشاهی.

۲ قاشق چایخوری پودر هل

روغن را آب کرده و با پودر قند خوب هم می زنیم تا صاف و یک دست شود.

سپس مخلوط پودر قند را با آرد نخودچی به تدریج مخلوط کرده و با دست حسابی مایه را مالش میدهیم. خمیری که از این مایه به دست میاد مثل خمیر نان نیست. بلکه کمی حالت پودری یا شکننده دارد.

میتونین به مدت نیمساعت تا چند ساعت در کیسه نایلونی بگذارین استراحت کند. یک شب قبل هم میتونین این مایه رو تهیه کنین

موقع پخت فر را از قبل با درجه حرارت ۳۰۰ فارنهایت روشن می کنیم.

خمیرمان را یک دست در سطح تمیز و صافی باز کرده به ضخامت حدوداً ۱ سانتیمتر یا به دلخواه. با قالبهای کوچک یا هر نوع قالب دلخواه و مد نظر شکلهای مختلف در آورده و در صورت دلخواه میتونین روی آنها را با زعفران، قهوه و پسته تزئین نمأین و در سینی مخصوص فر روی فویل آن ها را چیده و در پنجره بالای فر به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه میگذاریم تا بپزن. میتونین اول ۱۵ دقیقه امتحان کنین و بعد از آن که خنک شد مزه کنین اگر هنوز مزه خامی میداد دوباره به مدت کوتاهی باز در فر بذارین تا بپزن.

نکات لازم:

من از انواع آرد نخودچی استفاده کردم و در آخر از این نوع آرد تونستم اون رنگ و لطافتی که میخواستم به دست بیارم. بعضی ها مزه بو داد رو ترجیح میدهند اما من از اون نوع که نرم و لطیف باشد جای پیدا نکردم. عطر هل و پختن آن با روغن Ghee یا کرمانشاهی به مزه آن کمک کرد. روغن مایه را برای این شیرینی من پیشنهاد نمیکنم.

زرده تخم مرغ و افزودان آرد خیلی این شیرینی رو به نظر من سفت میکنه. من ترجیح میدم این نان یا شیرینی حالت پودری در دهان آب شه. این سلیقه ی هستش.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد