مواد لازم (جهت 5-4 نفر ) :
گوشت گوسفند یک کیلو
پیازچهار قاچ یک عدد
نان لواش دوتا سه عدد
روغن، نمک، فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
گوشت
را با پیاز و 5-6 پیمانه آب در دیگ روی آتش به جوش بیاورید. کف گوشت را
بگیرید، اندکی نمک و فلفل اضافه کنید، شعله را کم کنید، در دیگ را ببندید و
2 ساعت یا کمی بیشتر بپزید تا گوشت نرم شود، ولی له نشود. در پایان پخت
باید آب گوشت تمام شود، و گرنه در دیگ را بردارید و شعله را کمی زیاد کنید؛
سپس بردارید و کنار بگذارید.
یک
پیمانه روغن در تابه بزرگی روی شعله ی ملایم داغ کنید. نان را به اندازه
ای که در تابه جا بگیرد ببرید و در روغن سرخ کنید (خشک نشود)، سپس با
کفگیر بردارید و در سینی بگذارید.گوشت پخته را در روغن داغ بگذارید و
بچرخانید تا سرخ شود. با کفگیر بردارید و روی نان سرخ کرده بگذارید. داغ
سر سفره ببرید.
این کباب را با نان یا چلو ساده یا باقلا پلو و مانند آن می توان خورد.
گردآوری : پاتوق اینترنتی |
ePatogh.CoM