inter90.ir | دانلود رایگان | دنیای سرگرمی

مطالب روز دنیا را با ما تجربه کنید

inter90.ir | دانلود رایگان | دنیای سرگرمی

مطالب روز دنیا را با ما تجربه کنید

طرز تهیه کباب قشقایی

ePatogh.CoM | پاتوق ایرانیان
مواد لازم (جهت 5-4 نفر ) :
گوشت گوسفند                       یک کیلو
پیازچهار قاچ                            یک عدد
نان لواش                               دوتا سه عدد
روغن، نمک، فلفل                   به میزان لازم

طرز تهیه :

گوشت را با پیاز و 5-6 پیمانه آب در دیگ روی آتش به جوش بیاورید. کف گوشت را بگیرید، اندکی نمک و فلفل اضافه کنید، شعله را کم کنید، در دیگ را ببندید و 2 ساعت یا کمی بیشتر بپزید تا گوشت نرم شود، ولی له نشود. در پایان پخت باید آب گوشت تمام شود، و گرنه در دیگ را بردارید و شعله را کمی زیاد کنید؛ سپس بردارید و کنار بگذارید.

یک پیمانه روغن در تابه بزرگی روی شعله ی ملایم داغ کنید. نان را به اندازه ای که در تابه جا بگیرد ببرید و در روغن سرخ کنید (خشک نشود)، سپس با کفگیر بردارید و در سینی بگذارید.گوشت پخته را در روغن داغ بگذارید و بچرخانید تا سرخ شود. با کفگیر بردارید و روی نان سرخ کرده بگذارید. داغ سر سفره ببرید.
این کباب را با نان یا چلو ساده یا باقلا پلو و مانند آن می توان خورد.


      گردآوری : پاتوق اینترنتی | ePatogh.CoM

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد